Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla nähtiin tänä vuonna perinteisestä poiketen joululauluja myös puoliakustisesti rock-hengessä esitettyinä, kun Turku Rock Academyn tuore kiinnitys Chapter Two esiintyi lauantaina 8. joulukuuta Brinkkalan sisäpihalla. Henri Hellman Chapter Twosta jakoi ajatuksiaan paitsi Joulumarkkinoilla esiintymisestä myös joulumusiikista muusikon silmin.

Vaikka sää ei suosinut sateisena lauantaina esiintynyttä duoa, ei tämä Hellmanin sanoin haitannut esiintymistä: ”Säästä huolimatta esiintyminen oli erinomaisen hieno kokemus. Mikään ei yhdistä esiintyjää ja kuuntelijaa paremmin kuin kaikille tutut joulubiisit!” Chapter Two esiintyikin säätä uhmaten kaksi kertaa puolen tunnin setillä.

Tavallisesti kokeellista metallimusiikkia ja sirkuselementtejä yhdistelevä Chapter Two soitti Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla sekä kotimaisia että kansainvälisiä joululauluja. Bändin yhteiseksi suosikkijoululauluksi paljastui Varpunen jouluaamuna: ”Se on kokonaisuutena erilainen ja kaunis joululaulu, joka kuitenkin kantaa joulun henkeä paremmin kuin moni muu suoraviivaisempi joulubiisi.”

Noin puolitoista vuotta yhdessä soittanut kokoonpano on seuraavan kerran tavattavissa perjantaina 21. joulukuuta akustisen esityksen merkeissä Turun Majlandissa.

 

Lisätiedot:

Henri Hellman
Chapter Two
henri.hellman1@gmail.com