Talkoolaiset ovat olleet läpi vuosien Joulumarkkinoiden sydän ja elinehto, eikä tapahtuma toteutuisi tänäkään vuonna ilman luotettavien talkoolaisten apua.

Turun Suurtorin keskiaika ry kutsuukin nyt Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tapahtumaviikonlopuille
24.–25.11, 1..–2.12., 8.–9.12. ja 15.–16.12.2018 iloisia ja reippaita talkootyöntekijöitä.

Talkoolaiset pääsevät vastaamaan Joulumarkkinoilla mm. tapahtuman infopisteestä, pystytys- ja purkutehtävistä sekä tapahtuma-alueen puhtaanapidosta. Tarjolla on monenlaista tehtävää – olitpa sitten luova käsityöläinen, innokas asiakaspalvelija tai tehokas organisoija. Työpisteen ja työajan suhteen voi esittää toiveita, jotka pyritään parhaan mukaan toteuttamaan. Talkoovuoroihin voi hakea vaikkapa yhdessä kaverin kanssa!

Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys, joten tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Hakijoilta edellytämme ainoastaan avointa mieltä ja reipasta asennetta.

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, joten siitä ei makseta palkkaa. Sen sijaan tarjoamme mukavan talkooyhteisön, tapahtumaperehdytyksen, vaihtelevia tehtäviä, talkoopäivien ruokailun sekä kahvia ja mehua kaikkina tapahtumapäivinä.

Mikäli talkootehtävistä tai hakuprosessista nousee kysyttävää, voit lähettää lisäkysymykset osoitteeseen Tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi.

Nyt enää täyttämään sähköinen hakulomake täällä:
Hakulomake

Nähdään pian Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla!