Projektityöntekijä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä joulunalusviikonloppuna 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020. järjestettävä koko perheen markkinatapahtuma.

Joulumarkkinoiden ohjelmistoon sisältyy teatteria, musiikkiesityksiä ja muuta ohjelmaa. Torimyynti tuo Vanhalle Suurtorille käsityön ammattilaisia paitsi Suomesta myös ulkomailta. Nyt Turun Suurtorin keskiaika ry etsii projektityöntekijää Joulumarkkinoiden tuotantotiimiin syksylle 2020.

Projektityöntekijä  pääsee osallistumaan tapahtuman rakentamiseen moninaisissa tuotantotehtävissä, kuten ohjelmiston, viestinnän ja torimyynnin järjestelyjen parissa. Työ on osa-aikainen sekä työn projektiluonteisuudesta johtuen määräaikainen. Keskimääräinen työaika on 28 tuntia viikossa. Työsuhde voidaan solmia ajalle 26.10.‒31.12.2020, 75 prosentin työajalla. Palkka työsuhteen alussa on 1 447,50 euroa/kk.

Työ edellyttää

  • kokemusta tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä sidosryhmätyöskentelystä
  • digitaalisten työkalujen ymmärrystä
  • verkkoviestinnän välineiden tuntemusta sekä vähintään perustasoisia IT -taitoja sekä graafisia esittämistaitoja
  • valmiutta tapahtuman aikaisiin ilta- ja viikonlopputöihin
  • reipasta työotetta ja itsenäistä kykyä tarttua toimeen ja erilaisiin työtehtäviin, myös tapahtuman aikaisiin käytännön järjestely- ja pystytystöihin.

Arvostamme hakijassa:

  • reipasta työotetta ja itsenäistä kykyä tarttua toimeen
  • avoimuutta ja halua oppia uutta
  • valmiutta toimia työtehtävissä suomen, ruotsin sekä englannin kielellä.

Turun Suurtorin keskiaika ry tarjoaa mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa saat sopivassa suhteessa tukea ja vastuuta ainutlaatuisen joulutapahtuman parissa. Mikäli siis olet etsimämme henkilö, olethan meihin pian yhteydessä!

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi keskiviikkoon  14.10.2020 mennessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.