Jouluisesta onnenpyörästä voit voittaa paikallisten yritysten ja yhdistysten tuotteita

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla pyörii tänäkin vuonna jo klassikoksi muodostunut Jouluinen onnenpyörä. Onnenpyörää pyöräyttämällä voit voittaa mukavia palkintoja, kuten lahjakortteja, vapaalippuja ja muita paikallisten yritysten ja yhdistysten tuotteita. Onnenpyörän palkinnot kerätään lahjoituksina, ja onkin paikallisten yritysten ja yhdistysten ansiota että onnenpyörä pyörii vuodesta toiseen. Palkintoja on monenlaisia, sopivia löytyy niin pikkutontuille kuin aikuisillekin. Jouluinen onnenpyörä on auki joulumarkkinoiden infopisteellä kaikkina markkinapäivinä, eli 28.–29.11., 5.–6.12., 12.–13.12. ja 19.–20.12.2020 klo 12-15. Kannattaa ehdottomasti käydä koittamassa onneaan, ja voi olla että mukaan tarttuu markkinaostosten lisäksi voitto onnenpyörästä!

Jos ei onnenpyörästä tällä kertaa tule voittoa, ei hätää, sillä markkinoilta löytyy joululahjat kaikkiin tarpeisiin. Edellisvuosien tapaan vanhanajan jouluista markkinatunnelmaa luovat torimyyjien käsityötuotteet ja jouluherkut. Markkinoilla on lisäksi kattava tanssi-, teatteri- ja sirkusohjelmisto josta nauttia markkinavierailulla. Brinkkalan sisäpihalta löytyy jouluista ohjelmaa myös perheen pienimmille. 

Haluatko lahjoittaa yrityksesi tai yhdistyksesi tuotteita palkinnoksi Jouluiseen onnenpyörään? 

Jouluisen onnenpyörän palkinnot kerätään lahjoituksina paikallisilta yrityksiltä ja yhdistyksiltä. Pyrimme keräämään mieleenpainuvan ja laadukkaan valikoiman lahjoituksia, jotka liittyvät turkulaiseen jouluun, kulttuuriin, liikuntaan, hyvinvointiin ja elämyksiin. Aiempien vuosien palkintoja ovat olleet mm. lahjakortit, vapaaliput ja erilaiset tuotepalkinnot. Onnenpyörän tuotoilla tuetaan Joulumarkkinoiden toteuttamista myös tulevina vuosina. Joulumarkkinoilla käy vuosittain keskimäärin noin 100 000 kävijää, ja kaikki onnenpyörään lahjoittavat tahot ovat näkyvästi esillä sekä onnenpyörän tapahtumapisteellä että Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden sähköisissä kanavissa.

Jos yrityksesi tai yhdityksesi haluaa osallistua Jouluiseen onnenpyörään lahjoittajana, ota yhteyttä! Otamme kiitollisina vastaan niin pienemmät kuin suuremmatkin palkintolahjoitukset.

 

Joona Kälviäinen

tuotantoharjoittelija

Turun Suurtorin keskiaika ry

 +358 40 132 9995

info@keskiaikaisetmarkkinat.fi