Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilta löytyy tänäkin vuonna jo klassikoksi muodostunut Jouluinen Onnenpyörä, jota pyöräyttämällä on mahdollisuus voittaa paikallisten yhdistysten ja yritysten lahjoittamia palkintoja. Palkintojen joukosta löytyy esimerkiksi vapaalippuja, lahjakortteja sekä mielenkiintoisia tuotepalkintoja. Palkintoja löytyy sekä ison että pienen markkinaväen mieleen. 

Onnenpyörän palkinnot ovat Turun ja Turun seudun yrityksiltä ja yhdistyksiltä saatuja lahjoituksia, ja haluammekin kiittää kaikki lahjoituksen tehneitä tahoja, joiden ansiosta Jouluisen Onnenpyörän järjestäminen on myös tänä vuonna mahdollista. 

Onnenpyörää pääsee pyöräyttämään jokaisena markkinapäivänä klo 12-15 ja se sijaitsee Joulumarkkinoiden infopisteen yhteydessä. Yksi pyöräytys maksaa yhden euron. Onnenpyörän tuotoilla tuetaan Joulumarkkinoiden toteuttamista myös tulevina vuosina.

Joulumarkkinoilla käy vuosittain keskimäärin noin 100 000 kävijää ja kaikki onnenpyörään lahjoittavat tahot ovat näkyvästi esillä sekä onnenpyörän tapahtumapisteellä että Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden sähköisissä kanavissa.

Vuoden 2021 Jouluisen Onnenpyörän palkintojen lahjoittajat:

Aurinkobaletti

Cloetta

Dirty River Roller Derby

Forum Marinum

Hohtogolf West Coast

Kart in Club Turku

Kupittaan Keilahalli

Leipomo Salonen

Makeidon

Sammakon Kirjakauppa

SuperPark Turku

Suomi-Venäjä-Seura

TPS Salibandy

Turkuseura

Turun Historiallinen Yhdistys

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Turun Kirjakahvila

Turun Naisvoimistelijat

Turun Nuori Teatteri

Turun Suurtorin keskiaika

Turun Taidemuseo

TUTO Hockey

Åbo Svenska Församling

Åbo Svenska Teater