Tue Turun Suurtorin keskiaika ry:n toimintaa – liity kannatusjäseneksi!

Koetko Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat tärkeänä osana joulunodotusta? Kiinnostaako sinua vanha aika, keskiaika tai historia? Haluatko, että Turussa järjestetään jatkossakin ohjelmallisia koko perheen ilmaistapahtumia Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa? Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäsenyys on oiva tapa olla mukana tukemassa Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden toimintaa!

Kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa edesauttaa Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden laadukasta järjestämistä. Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannatusjäsenet halutaan tiiviisti mukaan yhdistyksen toimintaan. Kannatusjäsenet saavat vuosittain myös monia rahanarvoisia etuja.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt, perheet (sis. vanhemmat ja alaikäiset lapset) sekä yritykset ja yhteisöt:
YKSITYISHENKILÖN KANNATUSJÄSENYYS                          20 euroa
PERHEEN KANNATUSJÄSENYYS                                            50 euroa
YRITYKSEN TAI YHDISTYKSEN KANNATUSJÄSENYYS      100 euroa

Liittyminen kannatusjäseneksi
Liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi täyttämällä ja allekirjoittamalla virallinen liittymislomake niin varmistat, että kaikille ilmaisia kulttuuritapahtumia toteutetaan myös tulevaisuudessa! Liittymislomakkeen täyttämisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen lähetämme sinulle kannatusjäsenkortin, jota näyttämällä pääset nauttimaan jäsenyydestäsi! Täytetyn lomakkeen voi toimittaa osoitteeseen: meri@suurtorinkeskiaika.fi

Lataa tästä kannatusjäsenlomake: DOC tai PDF

Kannatusjäsenedut vuonna 2022
Turun Suurtorin keskiaika ry tarjoaa kannatusjäsenille 15 % alennuksen WarusSeppäin killan järjestämien kurssien kurssimaksuista. Turun museokeskuksen kohteissa ja Aboa Vetus & Ars Nova -museossa kannatusjäsenet ovat oikeutettuja alennukseen pääsylipun hinnasta. Ravintola Teinissä ja Gastropub Löydössä kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen kaikista pääruoista ja hanatuotteista. Etu on henkilökohtainen ja perhekannatusjäsenillä perhekohtainen. Kirjakahvilassa kannatusjäsenten kahvi on arvoltaan 1,50 € (norm. 2,00 €). Turkuseuran valikoiduista kirjoista kannatusjäsenet saavat alennusta 15 %.

Lisäksi kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen Keskiaikaisten markkinoiden virallisista myyntituotteista ja keskiaikapuvun vuokrasta ympäri vuoden sekä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla lämmintä mehua maksutta tapahtuman infopisteestä. Kannatusjäsenille järjestetään vuoden mittaan ohjelmaa, kuten luentoja keskiajan historiasta.

Kannatusjäsenetujen lunastamiseksi tulee näyttää voimassa oleva kannatusjäsenkortti.

 

Lisätietoja:
Meri Vuohu
hallintojohtaja/myyjävastaava

puh. 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi