Koetko Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat tärkeänä osana joulunodotusta? Kiinnostaako sinua vanha aika, keskiaika tai historia? Haluatko, että Turussa järjestetään jatkossakin ohjelmallisia koko perheen ilmaistapahtumia Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa?

Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kysymyksistä kyllä, on Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäsenyys tarkoitettu juuri sinulle!

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki Turun Suurtorin keskiaika ry:n toiminnan tukemisesta kiinnostuneet oikeuskelpoiset henkilöt. Kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan. Kannatusjäseneksi voivat liittyä niin yksityishenkilöt, perheet kuin myös yritykset ja yhdistykset:

YKSITYISHENKILÖN KANNATUSJÄSENYYS                                                                   20 €
PERHEEN (sis. vanhemmat ja alaikäiset lapset) KANNATUSJÄSENYYS                    50 €
YHDISTYKSEN TAI YRITYKSEN KANNATUSJÄSENYYS                                                100 €

Jäsenyydelläsi on merkitystä, sillä sitä kautta osoitat mielipiteesi ja tuet ohjelmallisten ilmaistapahtumien toteutumista myös tulevaisuudessa. Turun Suurtorin keskiaika ry:n taiteellis-tieteellinen ohjelma tavoittaa vuosittain laajan joukon kävijöitä, jotka eivät tulisi tai voisi osallistua pääsymaksullisiin tapahtumiin. Kannatusjäsenenä kuulut osaksi yhteisöä, joka edistää kulttuurin tasa-arvoista saavutettavuutta!

Kannatusjäsenyys kannattaa, sillä saat paitsi tietoa Turun Suurtorin keskiaika ry:n tapahtumista (Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoista ja Keskiaikaisista markkinoista) ensimmäisten joukossa, myös oikeuden osallistua ilmaiseksi kannatusjäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Kohdennetut alennukset Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäsentuotteista ovat hyödynnettävissäsi läpi vuoden. Rahanarvoisia etuja tarjoavat myös yhteistyökumppanimme: WarusSeppäin Kilta, Ravintola Teini, Turun museokeskus ja Kirjakahvila. Tarkempaa tietoa jäseneduista löydät klikkaamalla tästä.

Liittyminen kannatusjäseneksi
Liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi täyttämällä ja allekirjoittamalla virallinen liittymislomake ja varmistat, että kaikille ilmaisia kulttuuritapahtumia toteutetaan myös tulevaisuudessa! Liittymislomakkeen täyttämisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen lähetämme sinulle kannatusjäsenkortin, jota näyttämällä pääset nauttimaan jäseneduista heti vaikkapa joululahjaostosten yhteydessä! Täytetyn lomakkeen voi toimittaa osoitteeseen: tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat ja Keskiaikaiset markkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.


Lisätietoja:
Tiina Hartikainen
projektityöntekijä
040 132 9994
tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi