Tapahtuma-alueen kartta

A – Joulupukin paja // B – Brinkkalan lava // C – Brinkkalan talo // D – Vanha Raatihuone. Käsidesipisteet on merkitty mustalla käsidesisymbolilla.

Tapahtumapaikka
Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna 27.–28.11., 4.–5.12., 11.–12.12. ja 18.–19.12.2021 klo 11−17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vanha Suurtori
20500 Turku

Vanha Suurtori sijaitsee Hämeenkadun, Uudenmaankadun, Nunnankadun sekä Itäisen Rantakadun rajaamalla alueella. Etäisyys Turun kauppatorilta Vanhalle Suurtorille on alle kilometri.

Tapahtuman infopiste on Brinkkalan talon edustalla joulurauhanjulistusparvekkeen vieressä. Infopisteessä myydään lämmintä mehua. Infosta saat myös tarkempaa tietoa ohjelmasta, opastusta ja apua hätätilanteessa.

Alueella kulkeminen
Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, sillä Vanhan Suurtorin välittömässä läheisyydessä on vain rajoitetusti parkkipaikkoja.

Bussilinjat 2, 2A, 3, 6, 7, 7A, 9, 32, 32A, 36, 42, 50, 51, 53, 54, 55, 55A, 56, 60, 92, 93, 221, 600, 610, 612, 615, 700, 701 ja P1
pysähtyvät Vanhan Suurtorin tapahtuma-alueen edustalla. Bussiaikataulut löydät täältä.

Tapahtuma-alue on täysin suljettu liikenteeltä markkinoiden aikana. Pyöräily on kielletty, eikä alueelle pääse henkilöautolla.

Kulku on esteetöntä Vanhalle Suurtorille. Brinkkalan sisäpihalla on kulkeminen haastavampaa mukulakivetyksen vuoksi.

Markkinoilla on tyypillisesti paljon kävijöitä, joten muistathan liikkua alueella rauhallisesti ja niin, ettei synny turhaa väentungosta. Voit aina kysyä ohjeita työntekijöiltämme.

Turvallisuus ja poikkeusjärjestelyt
Kävijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme varmistaa että jokaisella kävijällä on mahdollisuus mukavaan ja turvalliseen vierailuun Joulumarkkinoilla. Tapahtuma järjestetään noudattaen voimassaolevia suosituksia ja rajoituksia pandemiatilanteen hillitsemiseksi. Tapahtumassa ohjeistetaan kävijöitä noudattamaan turvaväliä ja tarjolla on käsidesiä riittävästä käsihygieniasta huolehtimiseksi. Tapahtumassa kiinnitetään lisäksi erityistä huomiota siisteyteen ja hygieniaan säännöllisellä siivouksella. Tapahtuman työntekijät opastavat myös kävijöitä poikkeusjärjestelyjen noudattamisessa, ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin. Tapahtuman järjestäjät seuraavat viranomaisten ohjeita, ja päivittävät omia ohjeistuksiaan niiden mukaan. Tarkemmat ohjeet turvalliseen vierailuun joulumarkkinoilla voit lukea täältä.

Tapahtuma-alueella on kiertävä ensiapupäivystys.

Alueella on valitettavasti viime vuosina liikkunut taskuvarkaita, joten pidäthän hyvää huolta omaisuudestasi.

WC:t ja jätehuolto
Yleisön käyttöön tarkoitetut käymälät sijaitsevat Brinkkalan sisäpihalla.

Roska-astioita on eri puolilla tapahtuma-aluetta. Käytäthän niitä, jotta Suurtorin alue säilyy siistinä.

Maksaminen
Kortit eivät pääsääntöisesti käy maksuvälineinä tapahtumassa. Varaa siis käteistä mukaan. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Aninkaistenkadun ja Eerikinkadun kulmassa noin 250 metrin päässä tapahtuma-alueesta.