Vanhan suurtorin joulumarkkinat Kuva Eeva-Maija Haukka Joulupukki ja pakkasukko

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat päättyvät ensi viikonloppuna 16.−17.12.2017 klo 11.00−17.00. Neljäntenä markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla nähdään muun muassa Joulupukin ja Pakkasukon perinteikäs kohtaaminen sekä Lucia-neidon tunnelmallinen musiikkiesitys.

Suomi-Venäjä-Seura on tuttuun tapaan mukana markkinatunnelmassa, kun Pakkasukko saapuu tervehtimään suomalaista virkaveljeään. Parrakkaat herrasmiehet kohtaavat Vanhalla Suurtorilla lauantaina 16.12. klo 13.30. Lucia ihastuttaa markkinakävijöitä lauluesityksellään Brinkkalan parvekkeelta sunnuntaina 17.12. klo 16.00. Turussa Lucia-neito valitaan vuosittain sosiaali- ja terveydenhoitoalan organisaatio Folkhälsanin ja sanomalehti Åbo Underrättelser -sanomalehden yhteistyössä toteuttamalla yleisöäänestyksellä.

Lämminhenkistä markkinatunnelmaa viimeisenä tapahtumaviikonloppuna ovat lisäksi luomassa Joulunäytelmä, Tiernapojat, Kaarinan Nuorisoteatterin, Riverside Castlen, Viihdekuoro Pandoran ja Turun Naispoliisilaulajien musiikkiesitykset, Tanssiva joulukalenteri, vilkkaat tontut Tuike ja Torsti, sirkusduo Tiukun ja Tuiskun huikea tulishow sekä Joulupukki perheineen.

Kolmantena markkinaviikonloppuna Vanhalla Suurtorilla vieraili runsaat 16 000 kävijää.