Torimyyjät Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille 2019 on julkistettu. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään lähemmäs sata käsityöläistä ja ruokamyyjää Suomesta, Virosta, Liettuasta, Venäjältä, Italiasta ja Saksasta. Tarkempi myyjä- ja tuotekohtainen listaus löytyy tapahtuman verkkosivujen Torimyynti-osiosta.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat sijoittuu teemallisesti vanhaan aikaan, mikä merkitsee tapahtumassa paitsi vanhan ajan perinteiden kunnioittamista myöskin omaleimaista tunnelmaa Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa. Joulumarkkinatorin myyntipisteissä perinteikkyys näkyy mm. tuotteiden esillepanossa, myyntikojujen somistuksessa sekä myyjien vanhan ajan teeman mukaisessa pukeutumisessa.

Kävijöiden odotukset vanhan ajan tunnelmasta ja laadukkaista käsityötuotteista pyritään lunastamaan tasavertaisen tuoteraadituksen kautta. ”Syksyisin kokoontuva ja vuosittain vaihtuva tuoteraati arvioi myyjäehdokkaiden tuotteiden sopivuutta tapahtuman teemaan, mikä tarkoittaa käytännössä esim. tuotteissa käytettyjen materiaalien luonnonmukaisuutta ja valmistuksessa käytettyjen perinteisten käsityötekniikoiden painottamista”, tapahtuman myyjävastaava Meri Vuohu tarkentaa. Jouluun sopivilla elintarvikkeilla on myös oma paikkansa tapahtumassa.

Tapahtuman maltillinen tunnelma on rakennettu rauhallisuus ja kävijöiden viihtyvyys huomioiden. Vaikka ohjelmallisessa joulutapahtumassa jo vain alueella kiertely ja katselu ovat mukavaa puuhaa, löytyy korkeatasoisten joulutuotteiden ja leivonnaisten joukosta runsaasti ideoita myös pukinkonttiin. Villatuotteet, keramiikka, taotut korut, kodin tekstiilit, jouluiset sisustustuotteet ja koristeet, makeat herkut sekä glögi- ja hehkuviinijuomat ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden myyntikojuista voi tapahtumapäivinä ostostella.

Joulumarkkinat on paitsi perinteinen tapa virittäytyä lähestyvään jouluun, myöskin kiireetön tilaisuus joululahjaostoksille. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilta ei lähdetä tänäkään vuonna ilman joululahjaideoita!

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestetään neljänä joulunalusviikonloppuna 23.–24.11., 30.11.–1.12., 7.–8.12. ja 14.–15.12.2019 klo 11–17 Turun Vanhalla Suurtorilla. Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry. Viime vuonna tapahtumassa vieraili kaikkiaan n. 100 000 kävijää.

Torimyyntii liittyvät yhteydenotot:
Meri Vuohu
tuotantoassistentti

040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.suurtorinjoulumarkkinat.fi