Stöd verksamheten inom föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry – bli garantimedlem!
Garantimedlemskapet är ett förträffligt sätt att vara med om att stöda föreningens verksamhet! Alla, som vill hjälpa till med att ordna Gamla Stortårgets Marknaden med god kvalitet, kan bli garantimedlemmar. Meningen med garantimedlemskap är inte enbart att ge finansiellt stöd, utan vi vill att garantimedlemmarna även tätt samarbetar i verksamheten kring Gamla Stortårgets Marknaden. Garantimedlemmarna får årligen olika förmåner som är värda pengar.

Privatpersoner, familjer samt företag och sammanslutningar kan bli garantimedlemmar. För en privatperson kostar det 20 euro per år, för en familj 50 euro och för ett företag eller en sammanslutning 100 euro.

Du kan bli garantimedlem genom att betala garantimedlemsavgiften på föreningens konto och sända in den bifogade blanketten antingen per e-post eller per brev till föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry.

Formulär för garantimedlem (.docx)
Formulär-för-garantimedlem (.pdf)

Förmåner för garantimedlemmar år 2022
Föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry erbjuder sina garantimedlemmar 15 % rabatt på kurser som ordnas av WarusSeppäins gille samt 20 % rabatt på Medeltidsmarknadens officiella försäljningsprodukter och på hyran för en medeltidsdräkt, året om. I bokkafét Kirjakahvila får understödsmedlemmarna köpa kaffe för 1,50 € (norm. 2,00 €).

Ifall du blir ständig garantimedlem får du också rabatt på Åbo museicentrums inträdesbiljetter till Åbo slott, Wäinö Aaltonens museum, Apoteksmuseet och Qwensels hus, Klosterbackens hantverkarmuseum samt Åbo biologiska museum. I Restaurang Teini och Gastropub Löytö får understödsmedlemmarna 20 % rabatt på huvudrätten och fatöl.

 

Tilläggsuppgifter:
Meri Vuohu
Förvaltningsdirektör, ansvarig för försäljare

tfn 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi