Turun Suurtorin keskiaika ry etsii jälleen innokkaita talkoolaisia Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tapahtumaviikonlopuille 26. – 27.11., 3. – 4.12., 10. – 11.12. ja 17. – 18.12.2022.

Vapaaehtoisille on tarjolla monia eri työtehtäviä niin tapahtuman rakentamisesta ja purusta asiakaspalveluun kuin yleisön ohjauksesta ja opastamisesta alueen siistimiseen ja ylläpitoon. Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä – kaikki talkoolaiset perehdytetään työtehtäviinsä. Pääosassa ovat reipas asenne ja jouluinen mieli!

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden vapaaehtoisena pääset kuitenkin mukaan iloiseen talkooyhteisöön ja virittäytymään joulunajan tunnelmaan! Joulumarkkinoiden talkoolaisena sinulla on myös hieno mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtuman järjestämistä kulisseista käsin.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on koko perheen joulutapahtuma, joka  järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä adventtiviikonloppuna 26. – 27.11., 3. – 4.12., 10. – 11.12. ja 17. – 18.12.2022. Tapahtumassa noudatetaan tehostettuja hygieniatoimenpiteitä, joita noudattamalla pyritään estämään covid-19-epidemian leviämistä. Näihin kuuluvat esimerkiksi mahdollisuus käsien puhdistamiseen sekä tilojen ja pintojen tehostettu puhdistus.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

Talkoolaiseksi pääset hakemaan täältä

Voit lukea lisätietoa tapahtumasta verkkosivujemme lisäksi myös Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden Facebook-sivulta sekä Instagramista.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot talkootyöhön liittyen:

Petteri Liesivuori
projektityöntekijä
puh. 040 132 9994
petteri@suurtorinkeskiaika.fi 

Lisätiedot ja yhteydenotot tapahtumasta yleisesti:

Suvi Kotilainen
tuottaja-toiminnanjohtaja
puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi