Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna
23.–24.11., 30.11.–1.12., 7.–8.12. ja 14.–15.12.2019 klo 11–17 järjestettävä koko perheen joulutapahtuma. Tapahtumaviikonloppuina tapahtuma-alueella nähdään mm. vanhan ajan käsityöperintein valmistettuja myyntituotteita, jouluisia näytelmä-, musiikki-, tanssi- ja sirkusesityksiä sekä joulupukki perheineen.

Tarjoamme nyt tapahtumatuotannosta kiinnostuneelle opiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden tutustua tapahtumatyöhön harjoittelussa Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tuotannon, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa. Turun Suurtorin keskiaika ry tarjoaa mukavan ja joustavan työyhteisön, jossa saa tukea ja vastuuta sopivassa suhteessa suurtapahtuman työtehtävien parissa.

Harjoittelijalle katsotaan eduksi hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, Office-ohjelmien hallinta, oma-aloitteisuus ja myönteinen asenne.

Mikäli olet etsimämme henkilö, olethan meihin pian yhteydessä! Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää sähköisesti osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Harjoittelun ajankohta on lokakuu‒joulukuun puoliväli, tarkemmat työajat ja harjoittelun kesto ovat sovittavissa. Harjoittelu on palkaton.

Lisätiedot:
Suvi Kotilainen
tuottaja-toiminnanjohtaja

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku
puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi