Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat neljänä adventtiviikonloppuna 28.–29.11., 5.–6.12., 12.–13.12. ja 19.–20.12.2020. Myyntipaikkojen haku tämän vuoden Joulumarkkinoille on käynnissä.

Hakuaika päättyy ensi viikon tiistaina 8.9.2020, jolloin hakemus ja tuotenäytteet tulee toimittaa Turun Vanhan Suurtorin laidalla sijaitsevaan Brinkkalan taloon. Myyjät valitaan viikolla 37 tuotenäytteiden ja hakemusten perusteella. Hakulomake ja tarkemmat ohjeet ovat tulostettavissa Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden verkkosivuilta: www.suurtorinjoulumarkkinat.fi/torimyynti.

Kannattaako myyntipaikkahakuun nyt osallistua?

– Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden järjestelyt etenevät normaalisti koronavirustilanteen asettamat hygieniavaatimukset huomioiden. Yleensä suosituimpien viikonloppujen myyntipaikat täyttyvät jo syyskuun tuoteraadituksessa, joten oma myyntipaikka kannattaa varmistaa ajoissa. Markkinoiden kaikki myynti ja ohjelma järjestetään ulkotiloissa, kertoo Joulumarkkinoiden myyjävastaava Meri Vuohu.

Parhaat mahdollisuudet myyntipaikan saamiseen on hakijalla, jonka tuote on laadukasta, luonnonmateriaaleista valmistettua käsityötä, erottuu muiden hakijoiden tuotteista ja sopii silti erinomaisesti vanhan ajan joulun henkeen. Myös tuotepakkausten ulkonäkö ja materiaalit vaikuttavat valinnassa.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla vieraili viime vuonna kahdeksan päivän aikana noin 111 000 kävijää.

Lisätietoja:
Meri Vuohu
tuotantoassistentti / myyjävastaava

puh. 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.suurtorinjoulumarkkinat.fi