Viikonloppukohtainen ohjelmisto tulossa pian

Taianomainen joulutunnelma täyttää Turun Vanhan Suurtorin neljänä viikonloppuna
28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020. Tapahtuma-aika on kaikkina tapahtumapäivinä klo 11-17, ja markkinoilla on ohjelmaa koko päivän ajan.

Joulumarkkinoilta löydät nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Torilla on myynnissä näyttäviä ja laadukkaita käsityöläisten myyntituotteita, joista löydät jouluiset tuotteet niin omaan kotiin kuin lahjaksi. Markkinoilla on lisäksi myynnissä suussa sulavia jouluisia herkkuja. Vanhalla Suurtorilla voit lisäksi nauttia talvisesta säästä lämpimän mehun kera sekä hengähtää jouluhulinan keskellä tunnelmallisissa joulukonserteissa.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden ohjelmassa on perinteisesti ollut muun muassa musiikkia ja sirkusta. Tänäkin vuonna tapaat tietysti myös Joulupukin perheineen Pukin pajalla!

Viikonloppukohtainen tarkempi ohjelma julkistetaan näillä sivuilla ennen tapahtumaa. Voit seurata Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden valmistumista myös Joulumarkkinoiden Instagramissa ja Facebook-sivuilla. Luvassa on ihanaa vanhanajan tunnelmaa keskellä kauneinta Turkua!