Turun Suurtorin keskiaika ry etsii reippaita talkootyöntekijöitä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tapahtumaviikonlopuille 23.–24.11., 30.11.–1.12., 7.–8.12. ja 14.–15.12.2019. Talkoohakemuksen voi täyttää suoraan verkossa. [https://forms.gle/1aJ1CH1qmzk5CYED7]

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla talkoolaiset pääsevät työskentelemään esimerkiksi tapahtuma-alueen pystyttämisen parissa, siistintätiimissä sekä infopisteellä ja asiakaspalvelutehtävissä (tarkemmat tehtäväkuvaukset jutun lopussa). Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä – ainoastaan reipasta asennetta ja jouluista mieltä! Kaikki talkoolaiset perehdytetään tehtäviin.

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, joten siitä ei makseta palkkaa. Sen sijaan tarjoamme mukavan talkooyhteisön, tapahtumaperehdytyksen, vaihtelevia tehtäviä, talkoopäivien ruokailun sekä kahvia ja mehua kaikkina tapahtumapäivinä.

Talkootyö on käytännön puuhan lisäksi upea tilaisuus päästä seuraamaan jouluisen suurtapahtuman järjestämistä tapahtuman kulisseista käsin. Viime vuonna Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla vieraili n. 100 000 kävijää.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on koko perheen pääsymaksuton joulutapahtuma Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä joulunalusviikonloppuna 23.‒24.11., 30.11.‒1.12., 7.‒8.12. ja 14.‒15.12.2019 klo 11‒17. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

 

TYÖTEHTÄVÄT

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelijat työskentelevät mm. Infopisteessä ja Joulukoristeiden vaihtopisteessä., Tapahtuman infopiste sijaitsee Brinkkalan talon edustalla. Infosta markkinakävijät saavat tietoa tapahtumaohjelmasta sekä opastusta ja apua hätätilanteissa. Lisäksi Infossa on myynnissä lämmintä mehua. Jouluinen onnenpyörä on myös pelattavissa Infopisteessä jokaisena markkinapäivänä.


Henkilökunnan taukotilan tehtävät
Henkilökunnan taukotilan työntekijät huolehtivat kahvin, teen ja lämpimän mehun keittämisestä sekä taukotilan siisteydestä. Tarvittaessa taukotilassa työskentelevät talkoolaiset avustavat muuta talkootiimiä juoksevissa asioissa.

Esiintyjien taukotilan tehtävät
Esiintyjien taukotilan työntekijät työskentelevät Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden puvustamolla. Heidän työtehtäviinsä sisältyy taukotilan ylläpitoon liittyviä askareita, kuten esiintymisasujen korjaamista tapahtumapäivinä sekä tilan siisteydestä huolehtimista.

Tapahtuman pystytys- ja purkutiimi
Tapahtuman pystytystiimi huolehtii, että Joulumarkkinoiden tarpeisto ja rekvisiitta ovat oikeilla paikoillaan tapahtuman alkaessa. Tapahtuman purkutiimi vuorostaan huolehtii tarpeiston ja rekvisiitan takaisin varastoihin tapahtumanpäivän päätyttyä.


Puhtaanapito
Puhtaanapitotiimi huolehtii tapahtuma-alueen viihtyvyydestä varmistamalla, että alue pysyy siistinä. Siistintätiimi auttaa myös muita talkootiimiläisiä tarvittaessa esim. juoksevien askareiden hoidossa.

Nähdään pian Joulumarkkinoilla!

Täytä hakemus klikkaamalla TÄSTÄ.


Lisätiedot:
Tiina Hartikainen
projektityöntekijä
tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi
040 132 9994